fredag 11. september 2009

Når ein har anna å gjere......

I dag har Olaug og eg utforska dei to nye butikkane i Ulsteinvik, Biltema og Kiwi. Biltema er det ikkje stort å seie om. Dei hadde nokre perler som Olaug ville ha til makramé. Elles får vi gratulere Ulsteinvik med ein ny lagerbutikk. Her kjem vi rett inn i dopapirhyllene og går vidare til potetgull og brus. Det einaste plusset dei får av meg, er for frukt og grøntavdelinga.
Desse norske, raude epla med namnet Kronprins, kosta meg 15 kr. Eitt kilo av dei står no og kokar saman med 2 kg rognebær. Her skal det bli gele etter oppskrifta på Alt godt. Planen er at raudfargen på epla skal gje ein nydeleg farge på geleen. Safta skal få stå til siling i natt. I morgon skal eg koke glasa, for som Gunda seier, ein kokar for fleire år, eller for fleire vener.

1 kommentar:

Milena sa...

Enig ...Kiwi er enda ein lager butikk.Og folk klaga over LIDL...he he
Kiwi,Rema 1000 og Rimi er også heilt forskjellige butikka i Oslo fra butikkane her ...her er folk fornøyd med lite utvalg og dårlig kvalitet,og tross alt prat om god mat over alt ,så er det "junk"mat som dominerer/2l brus for 7 kr!!!det er virkelig det vi trenger/