Eldstekarane i huset har fått ein ny hobby; fisking. Til no har fangsten ikkje vore større enn at dei har steikt den og ete den etter heimkomsten. I går hadde dei større fiskelykke, og rundt midnatt kom dei heim med nokre småseiar. Ingen var svoltne, så eg berre filiterte dei. Det er ein kunst eg treng øving i. Eg la filetane oppå ein opp-ned djupetallerken oppå ein flat. I løpet av natta hadde fisken gjeve frå seg litt væske.
Kva skal ein så lage av fisken. Sidan ein av fiskarane ikkje et rein fisk, bestemte eg meg for å ta fram gamle Frå bollar til burritos. Eg hugsar at vi laga gode seikarbonadar ein gong i ei 10-klassegruppe.
2 kommentarer:
Oppskrifta liknar veldig på mi(frå Fjordamat), men eg brukar vanlegvis ikkje ha løk i.Steiker heller løk ved sidan av.Dette er ei enkel, men god oppskrift.
Mmmm! Desse skal eg prøve, eg trur eg har denne boka, så eg skal bla fram oppskrifta og teste. Å lage fiskemat er enklare enn ein trur. Sjølvsagt kan du lenke til meg, Solveig, takk for at du vil!
Legg inn en kommentar