laurdag 9. mai 2009

Talane

Då journalisten vart konfirmert for sju år sidan, heldt han tale. 9. klassingane har tale som sjanger i norsk, og får som stiloppgåve å skrive sin eigen konfirmasjonstale. Dei vert sjølvsagt oppmoda om å halde talen. Kanskje det fører til at dei får lyst til å halde fleire talar?
Konfirmanten gjennomførte sin med stil. Det same gjorde fjorårskonfirmanten.




3 kommentarer:

Besta sa...

Talarane var veldig flinke alle saman, men eg må gi ein spesiell honnør til dei tre ungdommane. Slikt hadde vore utenkelig i min ungdom!Eg synest det er eit pluss at ungdommane får lære seg å stå fram, så blir dei kanskje ikkje så pinglete seinare heller.

solveig sa...

Konfirmanten sin var kvalitetssikra gjennom ungdomsskulen. Dei to andre ville mødrene kvalitetssikre, men her i huset var den i alle fall halde tett til brystet. Men det var ingen ting å uroe seg for!

arieldog sa...

Kusina sin var kvalitetssikra gjennom øving dagen før - då eg gjorde meg upopulær ved å antyde at det passa litt dårleg å avslutte med å synge det meste av "That's what friends are for"... Konfirmanten er ikkje så pratsom vanlegvis, men han var veldig flink og virkar veldig reflektert.