Då ser de tydeleg at det er futt i surdeigen. I dag kom eg seint heim, og eg skal ut på tur, så bakinga får vente til i morgon. Det er ikkje så mykje arbeid med bakinga. Ein lagar raskt ein deig medan ein kokar middag, men ein må vere der å passe på. Dersom eg held fram med å bake på denne måten, så vil eg nok lære kor lang tid det tek.
I morgon håper eg å kome sterkt tilbake!
P.S.
No har eg altså ferdig surdeig, så om nokon på Hareid har lyst på ein bit, er det berre å gje meg eit vink. De veit kvar eg er på dagtid, og om ettermiddagen skal eg ha meg ein snartur på butikken ...
3 kommentarer:
Dette ser kjekt ut, har no vore fram i liknande før. Hadde vore fint om du la fram ei kort oppskrift frå a til å. Elles så har eg planar om å bake knekkebrød denne veka...
Eg er litt usikker på kor lovleg det er ...
Knekkebrød går det lite av her i familien. Eg trur det er sånn anten eller. Eg må ha sylte på mjukt brød. Kjøper eg knekkebrød endar det alltid restar i kaninbura.
Det er blitt så moderne å bake knekkebrød, men vi kjøper Wasa.Vi brukar mykje knekkebrød, for eksempel til kaffien i staden for kake, og til små mellommåltid.
Legg inn en kommentar