Tidlegare laga vi tilslørte bondepiker i skåler slik at kvar elev kan ta så mykje han eller ho vil. Eg har ikkje rekna desserten som populær tidlegare. I dag tok vi fram stetteglasa og laga ein porsjon til kvar. Aldri har det vore ete så mykje "bondepiker" på mitt skulekjøken før!
For ordens skuld: De ser at bildet er frå kokeboka!
Tips: Vi knuser grove kavringar, såkalla skorper. Det smakar mykje betre enn om ein kjøper strøkavring.
6 kommentarer:
Ein av yndlingsdessertane mine!
Ein av mine favorittar òg, men det var uventa at elevane likte den!
Vi får sjå om det held ut veka!
Eg fann nokre kjeks med appelsin og sjokolade, slike harde "cookies"-type. Dei var perfekte i denne desserten! Mmmm...
Spørs om det ikkje vert bypiker!
Det er nok bypiker, ja. ;-) Eller festpiker, alt etter som.
Legg inn en kommentar