I går laga eg dobbel porsjon, d.v.s. ca 5 l minestronesuppe. Eg fann ut at med eit godt brød attåt, ville der kanskje vere att til i dag. I staden for å lage groper med olivenolje i, putta eg heile oliven i foccaciaen Ingen var skeptiske her, og det brødet som ikkje forsvann til middagen, var i alle fall vekk før kveldsmat! Frisk rosmarin vert nydeleg når den vert steikt saman med salt!
4 kommentarer:
I dag baka eg vanlig brød til far din, og stal meg ein skalk attåt ertersuppa. Skal prøve å hugse frisk rosmarin neste gong eg er på butikken, så blir det kanskje foccacia her også. DET er i alle fall godt. Eg er glad i oliven, særleg dei grøne, men det er vel svarte som skal vere i brødet?
Det gjer ein vel som ein vil med! Eg synest dei svarte er finast, men pass opp: Dei skal ikkje vere farga med jernsulfat! Elles synest eg oliven er best steikte/varme som på pizza og focaccia.
Einig med Solveig når det gjeld svarte oliven, men dei grøne er best kalde, synest eg.
Eg har som regel krydra,soltørka tomatar i hus, noko som eg synest er veldig godt. Det må no vere godt på foccacia også?
Legg inn en kommentar