tag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post481010345845358836..comments2023-10-07T13:56:31.437+02:00Comments on ortentrovag: Aniskringlersolveighttp://www.blogger.com/profile/00753163241586224465noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-89205272061803607192012-05-17T23:34:33.858+02:002012-05-17T23:34:33.858+02:00Litt meir altså!Litt meir altså!solveighttps://www.blogger.com/profile/02360679857956977687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-56672648030801866772012-05-06T00:04:26.702+02:002012-05-06T00:04:26.702+02:00HEI!
1 pk.anis pr. 2 liter kveitemjøl brukar eg...HEI!<br /> <br />1 pk.anis pr. 2 liter kveitemjøl brukar eg :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-44155532509478616512008-11-25T18:15:00.000+01:002008-11-25T18:15:00.000+01:00No har eg snakka med naboen. Ho brukar ein pakke ...No har eg snakka med naboen. Ho brukar ein pakke frø til 2 kg mjøl. Hennar er også gode.....solveighttps://www.blogger.com/profile/00753163241586224465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-47869143573713662612008-11-24T16:29:00.000+01:002008-11-24T16:29:00.000+01:00Mormor si oppskrift er nesten heilt lik mi og Ingr...Mormor si oppskrift er nesten heilt lik mi og Ingrid si, berre at ein skulle smuldre margarinen i mjølet. No er prisskilnaden på smør og margarin ubetydeleg.solveighttps://www.blogger.com/profile/00753163241586224465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-10237463046154272452008-11-24T14:02:00.000+01:002008-11-24T14:02:00.000+01:00Å, det er veldig lenge sidan eg har ete aniskringl...Å, det er veldig lenge sidan eg har ete aniskringler - noko eg assosierer med mormor, som så mykje anna godt!arieldoghttps://www.blogger.com/profile/15906160631311306643noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-69279142519331818882008-11-24T09:29:00.000+01:002008-11-24T09:29:00.000+01:00Dette såg godt ut. Takk for oppskrifta, dette må p...Dette såg godt ut. Takk for oppskrifta, dette må prøvast!<BR/>EidabestaHildegardhttps://www.blogger.com/profile/09056661486561424784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-32781279881738129922008-11-24T00:45:00.000+01:002008-11-24T00:45:00.000+01:00Eg har mamma si gamle oppskrift på aniskringler. H...Eg har mamma si gamle oppskrift på aniskringler. Har kjøpt inn anis eit par gonger også, men aldri laga dei. Kanskje eg skal prøve i år? Kjøpte ein ekstra bolle til miksaren i går, så kven veit?Bestahttps://www.blogger.com/profile/06450836345636011005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-5328498257240767982008-11-23T23:18:00.000+01:002008-11-23T23:18:00.000+01:00Så godt dette såg ut! Fekk nesten lyst til å bake...Så godt dette såg ut! Fekk nesten lyst til å bake eg og!STRIKKEMOR(O)https://www.blogger.com/profile/05856588913877682610noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-7143343545059311752008-11-23T22:34:00.000+01:002008-11-23T22:34:00.000+01:00Eg meiner naboen har ein tommelfingerregel der, me...Eg meiner naboen har ein tommelfingerregel der, men litt av kvart er heller ikkje dumt. Eg får lage meir av same posen. Den luktar best lakris når den er nyopna.solveighttps://www.blogger.com/profile/00753163241586224465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-87206937126554554752008-11-23T22:00:00.000+01:002008-11-23T22:00:00.000+01:00Å, no veit eg kva eg må hugse å lage!Og når vi lag...Å, no veit eg kva eg må hugse å lage!<BR/><BR/>Og når vi lagar aniskringler, brukar vi gjerne både malt og heil anis, det gir god effekt:) Men du må ha ein god del heil anis dersom det skal vere berre det, sikkert 1-2 ss.Anlenhttps://www.blogger.com/profile/17783978462289468344noreply@blogger.com