tag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post6184756357333704628..comments2023-10-07T13:56:31.437+02:00Comments on ortentrovag: Eg er i gang ...solveighttp://www.blogger.com/profile/00753163241586224465noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-56563305470852961112010-10-08T22:51:13.600+02:002010-10-08T22:51:13.600+02:00Schakenda presiserer at han liker å bruke halvpart...Schakenda presiserer at han liker å bruke halvparten så mykje salt som Åpent bakeri. Eg er på veg til å bli begeistra!<br />Der er eit fruktbrød som ser kjempegodt ut med litt surdeig og litt annan.solveighttps://www.blogger.com/profile/00753163241586224465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-24453042910663612412010-10-08T21:34:40.175+02:002010-10-08T21:34:40.175+02:00Min bestemor baka brød i ovnen som var svart som n...Min bestemor baka brød i ovnen som var svart som natt av sot og det var alltid grov,svart rug brød som aldri smuldra og var etandes i ca 14 dagar.Så tok ho ein bit av det gamlebrødet og lot det stå i vatnet over natta før ho starta ny deig.Det vart dyrt med gjær og langt til butikken.Smaken av det brødet huska eg godt og er på evig leit etter den... i dag er det poolish...Enig med Schakenda om tida,mine brød heva seg heile dagen men lite gjær.Milenahttps://www.blogger.com/profile/07713531589305402446noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-63380610963357681792010-10-08T16:24:50.918+02:002010-10-08T16:24:50.918+02:00Eg synest gjærbakst er så kjekt å halde på med. D...Eg synest gjærbakst er så kjekt å halde på med. Den lever!<br />På skulekjøkenet vert det hurtigbaking, noko som Schakenda frårår. Ein må ta den tida det tek, meiner han.solveighttps://www.blogger.com/profile/00753163241586224465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-12539042033968367212010-10-08T16:05:13.909+02:002010-10-08T16:05:13.909+02:00Jeg er den bloggleseren som spurte om råd med brød...Jeg er den bloggleseren som spurte om råd med brødbakst. Har fulgt ditt råd, og det går så det suserTove sin strikkesidehttps://www.blogger.com/profile/17755262717892210941noreply@blogger.com