tag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post5501572834509484119..comments2023-10-07T13:56:31.437+02:00Comments on ortentrovag: Schakenda - verdig vinnar?solveighttp://www.blogger.com/profile/00753163241586224465noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-3928967101043010162010-10-10T22:44:20.592+02:002010-10-10T22:44:20.592+02:00Som Gunda seier, var der feil i første opplaget på...Som Gunda seier, var der feil i første opplaget på denne boka og, så det er vel trykkfeil, skulle ein tru. Dei kjem vel med rettingar. Når ein har baka ein del, ser ein kva som ser "rektig" ut.<br />Eg skaffar meg kanskje barneboka og med tid og stunder ...solveighttps://www.blogger.com/profile/00753163241586224465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-5802062097266672962010-10-10T22:10:07.349+02:002010-10-10T22:10:07.349+02:00Eg har site og lese den nye boka hans i helga, Sch...Eg har site og lese den nye boka hans i helga, Schakendas bakeskole. Kokebok berekna på barn. Eg likte godt den du skreiv om også. Vart litt i stuss over oppskrifta hans på kokosmakroner i den nye boka. Framgangsmåten er sikkert rett, men ingrediensane var heilt feil, trur det må vere ingrediensar til pizza.<br /><br />Janne HAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-19237971459031504972010-10-10T19:38:09.141+02:002010-10-10T19:38:09.141+02:00La merke til at han laga pizzasaus på same måte so...La merke til at han laga pizzasaus på same måte som du - utan å koke ...<br />Spent på frukt- og nøttebrødet som eg skal lage så snart eg får surdeig!<br />Viestad sitt brød i boka eg fekk av deg, er nok eitt av favorittbrøda. Litt av same prinsippa med å ta den tida det tek.solveighttps://www.blogger.com/profile/00753163241586224465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-81918391099836572262010-10-10T19:30:32.885+02:002010-10-10T19:30:32.885+02:00Lånte boka på biblioteket og blei akkurat ferdig å...Lånte boka på biblioteket og blei akkurat ferdig å sjå gjennom....er nokså enig med deg men skal altså ikkje kjøpe boka.Kanskej fordi eg he andre bøker om brød også frå Åpen bakeri og fra Else Rønnevig og ikkje minst italiensk bakebok på italiensk..eller kanskje fordi eg tåle rugmjøl dårlig og nesten alle oppskrifter er med rugmjøl?Boka 100 smakfulle brød er min favoritt.<br />Terningkast 4 fra meg<br />:-)Milenahttps://www.blogger.com/profile/07713531589305402446noreply@blogger.com