tag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post4988967578680059348..comments2023-10-07T13:56:31.437+02:00Comments on ortentrovag: Nokon som veit?solveighttp://www.blogger.com/profile/00753163241586224465noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-30347671670812676162010-01-12T20:52:46.302+01:002010-01-12T20:52:46.302+01:00Det året vi hadde valfag og bakte browniesoppskrif...Det året vi hadde valfag og bakte browniesoppskrifta di frå Sunnmørsposten, eksperimenterte vi med ulike feittsortar. Det var truleg ein elev som ikkje skulle ha smør/mjølk. Brownies med meierismør var klart best! Bakar ein det sjeldan, så får ein tole feittet? Sirup har eg og sett i browniesoppskrifter. Der er nok ein del amerikanske/fornorska utgåver.....solveighttps://www.blogger.com/profile/00753163241586224465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-13492634461514873702010-01-11T23:14:25.400+01:002010-01-11T23:14:25.400+01:00Demerara går heilt sikkert fint, men det er mogele...Demerara går heilt sikkert fint, men det er mogeleg at den seige konsistensen på sukkeret bidreg til konsistensen på bakverket. Ikkje godt å seie før ein har prøvd begge variantar. <br /><br />Eg såg ei brownieoppskrift med lys sirup her om dagen, den skulle det vere mindre feitt i så sirupen skulle nok kompensere for det.Alt godthttps://www.blogger.com/profile/06971638069644642076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-52367294473335934002010-01-11T10:31:08.731+01:002010-01-11T10:31:08.731+01:00Det sukkeret har eg aldri høyrt om! Ser spennende ...Det sukkeret har eg aldri høyrt om! Ser spennende ut:)Anlenhttps://www.blogger.com/profile/17783978462289468344noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-13243958120439632212010-01-10T23:04:09.981+01:002010-01-10T23:04:09.981+01:00Då får eg bruke vanleg brunt sukker i denne oppskr...Då får eg bruke vanleg brunt sukker i denne oppskrifta sidan der er kvitt sukker i også. Demerarasukker er litt grovmale kanskje..<br />Takk for råd!solveighttps://www.blogger.com/profile/00753163241586224465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4128045905830300818.post-3681429605727489572010-01-10T22:56:01.306+01:002010-01-10T22:56:01.306+01:00Du kan vel erstatte det med alle typar brunt sukke...Du kan vel erstatte det med alle typar brunt sukker, men muscovado er det fuktige, mørkaste. Den typen du må halde fuktig med ei skive dansk rugbrød for at det ikkje skal bli hardt som ein stein. ;-)Alt godthttps://www.blogger.com/profile/06971638069644642076noreply@blogger.com